Tuesday, July 26, 2011

semoga mujarab lah ia..

baru balik kerja dan merewang. baru lepas mndi. rewang2 ke farmasi dgn hasrat bole beli 2-3 brg utk cantik kn diri. aku gemok, byk jerawat, kulit menggerutu but deep down inside i still rase yg i cantik. say wtv u want to say, im happy with all i have..

ceritanya nk touch up skit2 je lagi kasi azam tergoda lagi sama i bile dh kawin nnt. dlm erti kate lain, nk pasang badan. hahaha.. lately im on diet. diet xdiet sgt la. cume amik satu meal dlm satu hari. xpe, slowly.. nnt kan nk puasa lagi. 

nway, i nk cite ni.. atas nasihat kawan2 bbf, i dh pun membeli sebotol bio-oil utk hilang kan kesan2 parut, warna2 tidak sekata n of cz selulit hodoh di badan ini. konon xmo la nnt azam terkejut tgk isteri die mcm terkena cakaran harimau. 


dear bio-oil yg mahal, mujarab la kau hendak nye.. hilang kan la kawah2 dalam di muka ku ini.. aminn..

sambil tu beli jugak pencuci baru. sebelum ni pakai ponds. i rase ponds bagus. jerawat xkeluar mcm xingat dunia sesuke hati je. cume kalau once in a month tu pepaham la kan. memandangkan ade dpt quite a good review utk safi rania gold, maka i pun membelinya.

mari support barangan buatan tempatan. mudah2an bile pakai ni muke secantik memakai susuk emas. hehehe..

next up nk mencarik lulur mcm cik zimie. tp kt watsons xde. kalo bole nk carik yg pati bangkoang ke ape. malas la nk try yg canggih2. org dulu pakai tumbuh-tumbuhan elok je kan?

well, semoga ade la perubahan cube bende2 baru ni. wish me luck!!

5 comments:

Miss Sunshine said...

fira, nanti bgtau bio oil tu berkesan ke tak ye.. ^_^. Dulu semangat nak pasang badan jugak, tapi kalau sampai mood malas, hilang sume semangat... huhu

LisaLisut said...

i pakai bio oil gak.hehe.mujarab so far.at least ade la kurg skit2 dh skrg.aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn.guna la brgn tmpt i know safi rania gold tu pn mcm bagus jugak tu

hanys said...

betul2.. bio oil mujarab. dulu saya ad akesan jerawat hitam sebab sgt suka manggaruk. tapi hilang pas sapu bio oil tiap2 hari tanpa lelah.. :)

fira. said...

miss sunshine : insyallah.. harap2 die ok. nnt bole recommend kt u plak kayh?

lisa : yeke? mintak2 la bole jalan kat i jgak.

hanys : really... ni yg bersemangat nk menyapu ni.. =P

Renee Meow said...

gudluck.!! nanti review yea.. hehe. i pon mcm nak try gak ni.. another yg nak try is vco minyak kela thingy.. org ckp bagus.. ntah ler.. tunggu gaji.. haha ;p