Sunday, July 3, 2011

kite bakor je!!

yess, i mmg nk bakor je sume pamplet yg selame ni i kumpul buat sampah kt rumah. since caterer n canopy n everything i dh booked so skrg i dh bole pencen drpd pgi carnival pengantin!!! weee..

yesterday i did an awesome job apabila berjaya mengabaikan booth2 selain booth caterers. xsangka, im so discipline smpai xtgk kiri kanan. org dtg bagi brochure aku buat muka xde perasaan. wehoo.. im so proud of myself!!

seriously blk ni nk buang SEMUA pamplet yg i simpan2 tu. skrg nk simpan pun buat ape lg kan? 

btw, nasib la skrg ade karnival2 pengantin semua ni. menyenangkan kerja, bole buat comparison. n believe it or not, semua karnival besar2 yg i pgi semuanya lebih dari 1kali. hahaha.. for real mann.. mcm shopping, i dont decide on my first sight. im glad i did it that way. teringat lagi i almost booked pelamin dgn satu vendor ni sbb impress dgn pelamin die kt booth tu. tp lepas tu bile blk bukak fb n blog mmg pelamin die sume pesen mcm tu je. aduhai.. mujur aku xgelojoh.

so lepas ni, xpayah la i nk susah2 redah org ramai tgk booth n what so ever. actually, i bukan type yg suke tgk2 saje kalo xbole dpt kan. so better xpergi lagi. habis la.. alam melawat ke karnival pengantin sudah pun berakhir.

eh, tp chop!! kad kawin i n favors blom ade lg! hehehe... mungkin lepas ni pgi satu last n decide. tp kne make sure i put on my eye gear yg biase kuda pakai tu to avoid being distracted by things kiri kanan. atau dlm erti kata lain, menonong.. =P

3 comments:

Miss Sunshine said...

hihi.. jom2 kita bakor je semua pamplet yang ada... walaupun ade banyak karnival pengantin, tapi satu pun i tak pergi.. huhu

fitria said...

wah good. hal2 besar dah setel tinggal hal2 kecik je erk.. kad n favor je.. beznye...

fira. said...

miss sunshine : hehehe.. yeah!! menyemak je. i pun xtau knp i malas sgt nk buang hihihi.. bako2!!

maria : alhamdulillah.. bile bnde2 mcm ni dh settle senang. dh bole plan budget. kalo xmmg la nangis air mate darah kalo last minit baru nk carik. =P