Saturday, July 23, 2011

invitation card - akhirnyeeeee...

hari sabtu hampir berlalu. ok, agak berbaloi berpenat-penatan hari ni. kerja yg byk smpai kne smbung esok. yess, i suke gi office malam2 buat kje yg xsiap. hahaha.. lebih rela dari hari sabtu i dihabis kan dioffice. tgk mcm hari ni, dgn sedikit courage utk berhadapan dgn boss2, i bole pulang dgn membuat muke toya.. =P

as planned, hari ni nk gi kdai tpt org yg buat kad tu. sampai sesat uols. smpai lalu dpn tpt sate kajang. xdpt singgah dpt bau pun jadi la *tp xbau pun*.

as usual, me n azam bersengketa mase blk tu. kitorg amik kad yg bkn i dh plan. i siap mintak org tu sample kut utk kad yg i nk tu. tp last2 hari ni order kad lain. iskk.. azam la punye pasal. tp selepas psycho diri sendiri i pun memuaskan la hati dgn kad yg dh order tu. insyallah once dh dpt map nnt diorg dh bole mule buat artwork. redha je laa.. 

itu satu hal.. hal yg kedua, baru la kitorg tau yg utk buat kad ni ade processing fees. mule tu agak tidak berpuas hati.. depan kakak2 tu konon xckp byk la. tp masuk je kete, masing2 masam muke terbangang apahal plak ade processing fees bagai. huhuhu.. pk2 blk byk cekadak plak kan. dh la kad murah. berkira plak tu. well, duit aku kut.. kerja hari2 maaa..

tp lepas dh luah kan kat teman2 bbf, baru rase lega skit. dpt plak tu perkhabaran gembira dari kakak tu bile die comment kat post die yg die nk bagi kitorg free gift! free gift apakah? jeng jeng jeng.. surprise katenye. huhuhu.. sib baik i xmeroyan sgt.

so, skrg.. dh bole la cross bende yg patutnye dh di cross 3 bln lepas.. alhamdulillah.. 

confirm invitation card's design
zassss...



on service part so far so good. tp the quality blom dpt nk pasti kan lagi. yela, byk pengalaman2 sadis kan bile cite pasal kad jemputan ni. sape tau i mungkin akan menerima nasib yg sama walaupun sepatutnya i xpatut ckp begitu.. i xmo recommend lagi. takut plak nk recommend part ni.. nasib sendiri pun i xtau mcmane. tp kalo korg interested dgn design based on gambar2 i ni, feel free drop me ur email kayh..

8 comments:

Linda Yusoff said...

damn gorjes...warna blue tu..
fira, u buat tema ape? sedih nya tak dapat pergi... =(

.:shura shushi:. said...

simple!nice =)

fira. said...

linda : i nk buat garden concept. huhuhu.. xpela, nnt i amik video kasi u tgk eh.. dh clash, nk buat camne.. =(

shura : n cheap too.. =)

e k i n ♥ y u s r i said...

cantiknye kad...
jeles....
huhuhuhuhu

debu86 said...

cantik kad wk.. buat kt mana?

Renee Meow said...

ur card camtu ker nanti??niceeee..... :D

fitria said...

nice.. siap ade reben gitu.. i suke ade reben2 ni.. xdek la common sgt kan.. kad nmpk mnde paling senang nk setel kan.. tapi hakikatnya... cuak dgr hal b2b masing2 wat kad..

fira. said...

ekin : uiks.. jgn jeles. nnt bg address i bole post utk u.. huhuhu..

debu86 : teheee.. hopefully i punye nnt pun will turn out mcm ni. buat kat kajang. =)

renee : insyallah, kecualli the blue is for azam n mine will be in pink.

fitria : btol2.. i pun cuak tau.. tp nk buat cane. papehal pun kad msti nk kne ade. btw, kalo nk ade ribbon i kne ikat sendiri.. =( menggigih lg la i jwp nye..