Sunday, July 24, 2011

bila aku dh kronik

xtdo malam jadinye.. tgk wedding ticker kt sebelah yg dh mencecah angka 4 makes me feel sooo.. sooo.. hurm, xreti nk ckp la. ade rase excited, ade rase berdebar.. pagi2 lagi i dh contact vendors utk follow up few things. alhamdulillah, so far so good. 

im excited to see mcmane kah segala mcm yg i dh booked n tempah will turn out later. rasenye mcm i dh letak 110% effort utk semua bnde yg i nk amik. i dh try carik yg terbaik n based n ape yg i mintak, i bole kate yg im more than happy with my choice. tp tu la, xtau lagi cane hasil nye kan. satu pun blom terhasil. booked je. 

berdebar sbb takut nk accept kalau ape2 yg i dh usahakan tu xmenjadi. well, this is what i hate about dealing with strangers. but insyallah, i'll try my best to stay positive.

xpela, yg i tau i nk semuanye utk siap asap. i kalo bole nk bagi map esok jgk kat kad vendor supaye diorg dh bole start buat artwork. i need time supaye kalo ade ape2 yg xkne i bole btol kan..

gosh.. seriously, the moment i tulis post ni, i rase mcm berdebar sgt. ngade kan.. skrg i just xsabar nk ke august plak sbb i ade byk jgak bende to follow up on august. 

wish me luck!

=)

3 comments:

Linda Yusoff said...

kenapa blog ni di buat?? T_T

kerana tiba2 saya turut rasa berdebar..dlm hati ( eh wedding aku pe cer ek?) *panggggggg

fitria said...

normal la tu fira.. i yang lg lambat kawin dr u pun dah rase moody ari2 sbb risau psl prep.. but dont think too much ok.. just tawakal.. u dah buat yg terbaik dear..

fira. said...

lida : ahhh.. sudah la u.. wedding u pun dh byk progress, nk cuak kunun. cheit!!

fitria : isk.. terima kasih diatas mukadimah itu.. sgt menghargai nye.. sobs... =')