Tuesday, April 12, 2011

to buy or not to buy

tolong tolong!!!

need help from u guys.. tolong bg cadangan saje. is it ok to buy barang hantaran through online blogshop?

sekian.. terima kasih..

4 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

tkot x berkualiti je

elle's laaa~ said...

barang hantaran seperti apakah itu fira??

fira. said...

ekin : yes, itu la yg saye bimbang2 kan.

elle : say, handbag maybe..

lady syaliz said...

depends, kadang2 takut jugak nak beli, saya selalu jugak beli barang kat online shop.
selalunye test ngan yang less than rm100 dulu, tgk camne service. pastu kalau dah confident dengan online shop tu, baru berani beli yang mahal. Handbag2 kalau tgk kat online shop geram kan.
maybe boleh tanya2 org, if theres any reliable online shop. Kadang2 dieorg willing utk cash on delivery di tempat2 tertentu. so, mase tu boleh check barang tu ok ke tak. Boleh try tanya owner tu pasal their terms n conditions =)