Thursday, April 7, 2011

tagged

di tgh mlm yg hening, tibe2 i di tagged oleh wp sendiri. dpt tau pun dari fb bb. sgt la xpuas tgk sbb sgt kcik. maka, dgn segera i bukak lappy n browse photo yg di-tagged kan kpd i. n.. there dropped my jaw.. sgt2 la cantik set up mereka kat malay wedding expo kat midvalley weekend ni. i look forward nk pgi semate2 nk tgk wp yg i dh booked. bole? hehehe.. xpe2.. i kan b2b, i deserves to go all these places sbb kalo xbile lagi kan? pas ni dh xde can dh. kalo ade pon dh no point. kut la kali ni pgi tgn gatal dengki tgk bank ade duit nk dihabiskan nye jgak. tp xpe, i dh bgtau azam awal2 yg i nk pgi wedding expo ni n he really need to stick tu JB, "never say never!"

so, before tdo meh berangan dgn pelamin ni.



ok, i dh berangan terlambai2 kepada para tetamu. sgt mengade.. but, rase sgt lega tgk profile mereka yg semakin cantik, menarik n tertarik. pnah satu mase tu i rase doubted dgn my choice. but skrg rasenye xsyak lg. to those yg interested, suri weddings will b at midvalley's malay wedding expo this friday, saturday n sunday. i mayb will be there on sunday. mereka as the main decorator. so,  u girls bole la singgah booth mereka selagi sempat. i rase skrg rate mereka masih affordable compare to other wp yg setaraf dgn pics diatas (you know who they are) xtau la kut dh naik harga. but i rase x.. mereka semua sgt baik2 n baik..

3 comments:

fitria said...

cantik gile.. terkedu sekejap...

veesakura said...

erk! lawa giler gmbr 2nd tu..

fira. said...

fitria : kan.. i pun sgt lega tgk pics2 baru diorg. their profile just getting better!

vee : yeah, except for the tempat tu nmpk mcm kurang sesuai but the whole concept mcm sgt grand kan? i pun "like" jgak..