Tuesday, May 24, 2011

hall decorations

suddenly i have this call to do hall inspection by next month. seriously dari awal booking hari tu i dgn my entourage xgi lagi hall tu, jumpe PIC n discuss further on our time, what else to rent, what else do we get to rent n all that.

terase takut jgak bile langsung xdpt discuss secara bersemuka dgn that PIC. selama ni we just communicated through phone calls n emails. *bare with me as i skrg dh masuk zone cuak. ape2 pun i akan carik point utk cube cuak. well, i have 7more months to cuak. yikes!*

basically hall pelamin mmg dh settle. tgh dlm proses utk complete kan payment. insyallah, semua akan berjalan lancar kalau ikut kan my plan. however, my pelamin package just include all those pelamin thingy + walkways n baju n make up n all that stuff.

tgk la gambar hall i yg i jumpe kt google ni. aiyark.. togel je. rata je. dh la melaut. wuuuu.. dh mule risau lg. xkan nk dibiar dinding hall bogel mcm ni. 


if only i bole transform my hall jd mcm ni..


tgk smbil gigit kuku.. cantiknye abg arjuna oii.. i dh tanye diorg whats the price n fyi, its no way u can get this for below than 10k. hamboi.. nk hulur 1k pun tgn i dh menggigil, ni kan 10k. sigh. 

there is another option n this could cost me less. in fact it is cheaper than the wall deco diatas. 

source : [here]


the one yg kat atas tu is by my WP as well. have yet to discuss with them. yg bwh plak by [kamalinda caterers]. kalo ikut nafsu serakah aku ni alamat meletup2 la lagi budget aku. tolong la esok ujan turun duit. kasi la aku chance.. =(

ok la, si fira kalo melalut mmg mengarut. tah ape la die epek2 kan ni. well, cume nk note angan kahwin aku je. slmt tdo semua kawan2 b2b. semoga mimpi indah.

nota mimpi : ade ke mlm kelmarin i mimpi i kahwin with my current body figure n teramat la upset with myself. tertekan xdpt kurus kan badan. adakah ini amaran.. *padahal skrg ni tgh ade plan nk msk maggi lepas post entry* subhanalah..

5 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

10k?
wow...

fira. said...

ekin : yupp2.. n itu pun bergantung pd size dewan. =(

Miss Sunshine said...

hihi.. kelakar lah mimpi tu... hihi.. start bulan 6 nanti mybe tak nak sentuh nasi dah kot... nak makan sup2 je.. ataupun bihun sup.. tapi bukan megi tau.. hihi.. takpe nanti bulan pose, boleh turun sikit berat tu kot.. lagipun taklah berisi mane pun kan.. ^_^

LisaLisut said...

wei..expensivenya(nangis).tp fira 1 majlis dgn azam kan.save cost n gabung ni byk save n bole buat mcm yg u nak je.hehe

fira. said...

miss sunshine : hahaha.. ok2.. start bulan 6 i pon xnk sentuh nasi lg dh *bole caye ke?*. kalo ikut bln puase thn lepas i mmg turun mase mase bulang puase. hopefully same la jgak thn ni. hikhik.. baru la syik kn mase fitting kalo dh kurus. =)

lisa : i pon nangis mase dpt quotation tu. diorg balas baik2, i plak merajuk tgk harga tu sbb xmampu. langsung i xreply. wuuu... jahat kan. =P