Thursday, May 26, 2011

bersedia utk weekend?

salam jumaat!! jeez.. rase mcm baru hari tu post satu entry on hari jumaat jgak. masa sungguh pantas n tuntas meninggalkan kite.

nway, its the end of the month. alhamdulillah, gaji pun dh masuk. segala persiapan kne diteruskan. fyi, kitorg skrg sedang in quest of searching the right caterer. takat browse2 internet je xpuas la. i mean, all the packages mcm xngam dgn ape yg kitorg nk. dh la plak caterer2 ni mcm xrajin bukak email je. isk..

so, weekend ni jadual sang fira dan sang azam agak tight untuk kesana kemari. sabtu, kenduris to attend. ahad plak i dh plan dgn azam utk ke jln conlay utk ke promosi kerja kahwin anjuran Kraftangan Malaysia.

[here] for more info

so far, i xjumpe lg the list of vendors yg akan participate. i cume tau ade 2 je name besar yg akan ada kt sana. but according to the press release, there will be around 105 of perunding perkhidmatan and 146 usahawan. nk bace full article kat [sini]. so harap2 dlm ramai2 ni ade la potential caterer bole dijumpai. potential for me n azam utk lost di KL lebih2 lg bersama kereta baru adalah agak besar, as always. tp xpe, i dgn azam mmg dh ready mind, body n soul dgn harapan kami akan jumpe ape yg kami nk carik. *plan utk merembat gps FFIL pun dh dibuat*

selain drpd ni, ade jgak wedding exhibition lain around the corner. kalo nk tggu yg kt PICC tu lame lagi but coming soon jgak adalah pameran raja sehari at plaza alam sentral, shah alam. mcm yg the previous one, kalo kt plaza alam sentral punye expo xberapa nk besar n xbyk choice. but ape2 pun WP i pun ade amik booth kt situ. to those yg rase nk try [suri weddings], bole la ye ke plaza alam sentral jun ni. for me n azam, this expo xde ape sgt. plus, kitorg pun tggl carik caterer je n kt expo ni mcm xde caterer je dlm list die.

[here] for more info

so, amacam, tight kan weekend i kali ni? now, i just pray n hope for the best. mudah2an Allah lancar kan semua plan n perjalanan. abg azam saya pun dh lebih serious dlm hal ni. kalo before this die yg sibuk bising kt i yg i ni menggelupuh sgt, skrg tgk2 die pun same join i. hahaha.. tp i xtau knp i somehow actually suke this feelings. =P

5 comments:

LisaLisut said...

fira tak pegi wedding cik belle/cik atia ke esok? huhu

fira. said...

lisa : i xpgi pun. =) kt seremban kn? u pgi? blk kg la eh? =P

iedchan said...

wah22,,ade pameran pengantin..nak pegi..hehe

Miss Sunshine said...

Alaa... 2-5 jun... cun2 tarikh tu kite kat terengganu, nak settel hal kat sana... memang takde rezeki lah.. huhu.

fira. said...

iedchan : jom2.. yg kt jln conlay tu mcm best!

miss sunshine : owh.. yeke? anyway, yg kt kraftangan tu lame tau. smpai june jgak. since u pun free on weekdays, mayb u bole pgi on weekdays je. =)