Friday, September 23, 2011

saye suke 23hb!!!

sbb, date ni adalah date anniversary kitorg lagi!! phewiiiit.. tp.. ini juga bermakna yg i dgn azam akan berkahwin in 3months time je lagi.. 

perasaan, dh xse-excited mane pun utk wedding tu. cume xsabar nk confirm kan azam is officially mine insyallah for dunia n akhirat.. 

as usual every morning i'll call him. kecuali hari die kerja pagi2. but this morning mule2 he's sound so sleepy. smpai la i wished him happy anniversarry. huhuhu.. if only we're already married, msti i dh xpayah call die tiap2 pagi. we'll be in the same room! gatal kan? well, lantak la ape org nk ckp. i want him more n more bile dh nk dekat2 nk kawin ni. 

so pagi ni pgi kje azam hantar. excited sgt nk jumpe die nk tunjuk artwork i yg previous post tu n design yg i dh dpt for my jar sticker smpai lupe nk pakai cincin n jam tunang. huhuhu.. buat malu je bile die tau yg i super excited sgt nk jumpe die.

glad he like all yg i tunjuk. pendek kate its all have been approved! xsabar nk tunjuk die hasil karya yg seterusnye.. u wanna know what is it?

tadaaaa...

cubaan nk buat guest book sendiri n the one u see will be the pages. it comes in 2different chandelier. satu pink n satu biru.. amacam? ok x? dh selamat print satu copy. blk kang xsabar nk tunjuk!!! dh la.. tetibe rase busy.. gtg!!

7 comments:

anaztasias nora aira said...

cute, bawah tu ada kete comel ek hehehe :)

Khairiyah aka Kerry said...

cun2 design tu!..happy anniversary buat azam n fira.semoga semuanya berjalan dgn lancar..

ms rumet said...

fira...kenapa i rasa u sgt rajin~~~ nak jadi rajin jugakk..

Miss Sunshine said...

rajinnye cik fira ni.. ^_^

fitria said...

btl2.. fira sgt rajin.. ade je mende nak diy..

fira. said...

thanks semua.. ini cume aktiviti di masa lapang yg sebenarnye xlapang sgt. driven by keinginan yg xtau kt mane nk carik. so kne la buat sendiri.. tehehe..

Renee Meow said...

happy anniversary too dearie.. :)