Tuesday, September 27, 2011

another one, happily married

di suatu sabtu yg hening, me n geng2 bbf yg i super sayang pgi ke putrajaya utk attend satu lagi wedding geng bbf. walaupun name die adlin, i tetap nk panggil die alia. sbb si alia a. ni la yg slalu comment kt post2 i di blog ni. congratulations alia n mz. may both of live happily ever after.

so, selain linda, i memule skali jumpe suria (linda xdikira sbb die pgi dgn tunang die). borak la pjg gak dgn suria sambil menunggu uya, amy n yati.. mereka terlambat kerana yati makan telebih dahulu. ohhh.. xadil! hihihi.. tp xpe, perjalanan diterus kan.. sungguh seronok menaiki viva bersama 5org bbf yg sekepala. sudahnye, kitorg meet up dgn linda (&tunang) n fina (&tunang) kt toll putrajaya.

alamak, malas la plak nk smbung cite byk2.. ni tgk gambar kat bawah ni.. (sbb i mmg xsabar nk post gambar je pun) =P

tulis2 wish!!

photobooth before ade org..

photobooth lepas ade kitorg..

the pelamin.. 

the high table *major heart!*

amik mood pengantin beramai..

the entertainment..

sepatutnye azam ikut i ke wedding ni. tp last2 die ade emergency call ke perak. langsung smpai ahad2 xbalik2 sbb lepas tu die siap ke kedah.. syahdu bile ditinggal kan tunang. tgk org lain bawak laki, jeles tau! hopefully lepas ni azam bole join.. ohh.. sedih!!!

tp tp tp.. happy sbb ade geng bbf disisi. hihihi.. cepat2.. bile nk gather lagi?! =)

5 comments:

anaztasias nora aira said...

dapat tgk photobooth full... nice la.. beshnya korang. jeles ni T_T haritu clash dgn another event, kalo x mesti pi.. alia a..selamat pengantin baru !!!!

Fariza said...

:) semuanya cantik :) jomlah gather lg :p

nurin.Sh said...

tak cerita pon jumpa i :( *sobsss*

Miss Sorbet Purple said...

Knp i tk di kira?? Sedih ;(

Hidayati Farhan said...

hahaha, sume angkara i lah kan lambat. tp klau i cpt, kite ttp kena tggu fiena. pastu fiena nak marah i lah kann, sentap 5 minit. hahahaha