Sunday, August 28, 2011

selamat hari raya =D

**scream**

sekejapan saje bulan ramadhan yang mulia ni dh nk berakhir. haih laa.. ini kali terakhir berpuasa, berbuka dan bersahur as a single lady.. time ni la nk liat2 bgn sahur, time ni la nk ngelat2 basuh pinggan. lepas ni kalo brani buat mcm tu lagi, alamat porak peranda la rumahtangga aku.

i have more or less 3more months until our wedding day. honestly, i dh pnat survey. i cume berharap dekat vendor2 i je skrg. kalo nk google2 pun i just google kerja2 vendor sendiri je.. pretty happy when they update their album. owh, smlm i dh settle kan baju raya cum baju to my wedding for adik2. alhamdulillah.. settle satu part. baju raya i sendiri pun dpt la sepasang buat pakai hari raya pertama. tu pun yg murah2.

anyway, di kesempatan ini i nk mengucapkan selamat hari raya aidilfitri to all dear friends and readers yg sudi menjengah blog yg xde pape ni. kalau ade ape2 yg i tulis kat sini mengguris or menyakit kan hati korg, i mintak maaf sangat2. seriously, this blog is only meant for fun. again, thanks for all ur support n time for visiting my humble little blog.



straight from our heart;
frzm.
fira.azam

5 comments:

Miss Sorbet Purple said...

cantik pic last tu

miszatie said...

bahgianyeee..:)

exchange link ye
http://miszatie.blogspot.com

Syima Syaz said...

selamat hari raya fira..elok2 balik kampung!

Miss Sunshine said...

selamat hari raya fira...
Maaf zahir dan batin...

huhu, dah tak sampai 3 bulan, nak kahwin...

~Lieza~ said...

Eid Mubarak ..
Slmt ari raya Fira..
Drive safe and have fun...
maaf zahir & batin..=)