Friday, August 5, 2011

ROJAK!

hah! bile mood dh dtg, dan2 la buat 2-3 entry dlm satu hari.. mmg xbole bla btol mood ni. mcm pms plak. well, ape2 pun, since ini mood sendiri so kne layan kan aje..

mule2 nk cite pasal blogshop baru kepunyaan my sister. meet Qhayra.com.my


qhayra ni actually name my baby niece mimi yg ciut miut tu. they sell baju2, dress2, tudung2 all mengikut keperluan muslimah. chewah.. i sendiri tgk geram. cantik2 n sweet2 sgt.. knp xbeli? well, kalo kakak sendiri yg jual mmg terasa mcm duit ni melekat dlm wallet. nk mintak free tp dh bukan support business kakak la name nye tu kan..

of all the blouses i paling suke yg ni..


polka dots mmg sgt mengiurkan. murah pun murah. haih.. bile la nk ade guts utk mengatakan pada kaklin "kaklin, nk beli QT0031 wane hitam. nah duit! xde discount ke?" hehehe.. masih belum kuat nk ckp kat die guna script tu.


palazzo pants ni pun cantik. stylo tau pakai ni. bole terase tinggi gitu. hehehe.. tp i xsedaring itu utk pakai seluar ni. skirt bawah ni maybe bole consider..



psti terserlah keayuan i kalo pakai skirt ni. percentage utk azam pandang mcm pelik pun besar. me, in skirt? hihihi.. (cume RM45 & RM47 each saje)

of all, this is my favorite..


imagining myself amik gambar pre-wed skali lagi dlm dress ni.. ai yai yai.. terase ranggi je.. well, ade byk lagi collection lain yg cantik2. kalo nk tgk bole la visit website diorg yg belum berapa nk sepurna tu [qhayra.com.my] or just visit fb diorg je senang [fb : MyQhayra]

ok, done pasal business my sister. skrg lets talk about me. hihihi.. im in a contest. again. seperti biase, kne like2. humphh.. kalo bukan sbb aktiviti masa lapang mlm smlm mmg xmasuk. tp sbb boring2, i just sketch whatever not n submit..

a contest by styleweddings.my. cantik2 barang yg diorg jual. termasuk la kad kawin die. gile sweet kut.. contest yg i masuk ni i kne sketch kan gune tgn (of cz, xkan sketch gune rambut) ayat "i like weddingstyle.my facebook". hasilnye..


hehehe.. sekolah tadika sgt kan.. but bedal je la labu.. ini je yg termampu.. kalo ade korg2 yg bermurah hati nk tolong vote, sila la like page styleweddings.my ni n seterusnye like kan sketch adik2 i ni.. [click]. kalo u all nk join pun bole. bole nnt kite tuka2 vote kan.. i vote u, u vote me! hehehe.. prizes die awesome ok. video std @i-city, invitation cards, gift boxes, semua nya comel2. yg best nya, die bagi kat top 3 yg dpt vote terbyk. kire macam kalo tersipi2 tu pun still dpt hadiah la. bagus kan!

ok.. last but nk least, before i blk i nk share la perasaan i puasa thn ni. terasa sgt susah plak bile kalau dh kawin nnt. imagine blk kje kne prepare buke utk hubby. skrg, baring n membongkang je bile blk kje. tau2 pkul 6.50pm turun dapur tgk ape patut. skrg ni cerita la duduk dgn mak sendiri. what if nnt duduk dgn mertua. sakit wooo..

anyone yg bersindrom mcm i? mcmane nk hilangkan eh? isk.. xperempuan btol la i ni.. T_T

4 comments:

Miss Sunshine said...

Mula-mula memang susah nak prepare buka utk hubby... tapi itulah kenikmatan dan kepuasan seorang isteri... apabila dapat membahagiakan suami dengan air tangan sendiri... ^_^

zimie said...

lame i dah tak memegang itu krayon sejak skool.hehe.i like da contest u..colourful nye.suka~~:)

fira. said...

miss sunshine : harap2 i dpt rase nikmat tu nnt. skrg masih xbole nk byg kn.. -_-"

zimie : thnks zimie! hehehe.. boring2 xtau buat ape. tu yg menconteng tu.. =P

LisaLisut said...

mcm best link blog kakak u tu .byk baju cantik!