Tuesday, June 14, 2011

tukar venue reception plak.. =)

ok, skrg im in the mood of blogging. semuanya sebab ade update terbaru pasal my wedding.

yes, ape yg anda baca pada title entry ini adalah benar. skrg venue reception plak nk tukar. seriously i xla sedih sgt. of cz there are pros & cons but i yakin lebih byk pros dari cons. insyallah.. pertukaran dibuat atas sebab kondisi dewan. all thanks to FFIL yg sgt baik n concern. despite his busy works, masih sempat meninjau kesana kemari untuk mendapatkan yang terbaik.

well, pertukaran dewan ni xla ape sgt. actually kalo ikut map dewan lama n dewan baru pun same row je. dewan baru senanye lagi kcik but insyallah masih baru. katenye baru cume ade satu wedding je yg pnah buat kt situ. so, im kinda excited jgak.

so far, i blom pnah lagi tgk dewan baru tu so i xbole la nk ulas lanjut. dgr pd perkhabaran dewan tu cantik. dewan tu terlalu baru smpai i nk google pun xjumpe. hehehe.. nnt i sendiri la update kalo i dh bole pgi tgk ye. insyallah hutang off day minggu lepas i nk bayar dlm 2-3hari ni. nk settle kan hal cancelation dgn hall lama n jenguk sekejap hall baru.

mudah-mudahan semuanya dipermudahkan. insyaallah...

3 comments:

Miss Sunshine said...

kat mana dewan baru tu?

fitria said...

semoga dipermudahkan semuanya.. amin.. :)

fira. said...

miss sunshine : hehehe.. nnt kite reveal eh.. skrg xbole lg. sbb xsettle lg kan.. =)

fitria : insyallah.. amin.. =)