Tuesday, June 14, 2011

ade sape2 nak pakai hall lame saya?

i tatau kalo ade yg berminat tp i saje nk gak cobe kut2 ade silent reader yg sangkut. nway, mcm my previous entry, my venue for the reception akan berubah. so deposit i yg kt hall lame tu tatau la dpt amik ke x. mari berdoa agar penunggu dewan tu bermurah hati utk refund. lagipun masih ada 6bulan untuk carik penyewa lain. 

tapi i nk offer skit ni kut la ada yg berminat dgn dewan tersebut my side xkisah if u nk nego. so far we've paid RM3k for deposit jadi mari brush up negotiation skill masing2 =). our date is on 24th December 2011. i rase mungkin bole adjust date kalo still available. total rental is RM6.4k. capacity can fit up to 1800 pax dlm satu masa.  location sesangat la senang. dekat je dgn jakel shah alam. if you take this hall from me the chances of saving up to RM1k itu ada. =D

jadi silakan tgk details hall lame i ni berserta gamba2 nye skali..

nama hall : dewan raja muda musa (even aktor aqashah pnah buat wedding kt sini =P )
location : kompleks belia dan kebudayaan selangor, sec 7. landmark - dekat tasik, unisel n jakel shah alam
capacity : 1800 pax (with ample parking space)
the rental includes : red carpet, P.A system, usage of VIP lounge, parking coordinator

bole buat deco mcm ni

kalo perasan kt pic atas sebelah kiri is bahagian luar hall tu. ade chandeliar.. aww2..

from the stage. rase syg la plak dgn hall ni. i byg kn jln kt red carpet ni la slame ni. =(

the entrance

kalo berminat, feel free to drop me email at zafira.a.alias@gmail.com

dont worry i wont bite. mcm milk-a-deal, offer ni xlame. dlm email kite bole nego kaw2 punye. =)

6 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

knp nak tukar?
huhuhuhu

LisaLisut said...

cntiknye dewan ni.gila mahal sewa.pengsan i baca amount.huahuahua.belum part mknn lg tu.fuh...

fira. said...

ekin : ade la sbb2 yg tidak dapat dieelakkan.. =(

fira. said...

lisa : huhuhu.. utk capacity besar worth it la kut. kut la family besar jemputan ramai. =)

zaayana said...

salam.. nak tanya.. rate 2011 memang 6.4k ke.. saya sewa untuk 2012 dia bagi rm8k.. beza gile :(

fira. said...

what? 8k?? my goodness.. mmg jauh beza sgt!! haah, rate thn ni mmg 6.4k kalo siang but kalo mlm tambah lagi 500. but seriously, asal mahal sgt for next year?