Tuesday, June 21, 2011

handbouquet comell!!

hi uols!!! *jerit*

im so happy to share what i've found just now with all my pembaca setia, if any. =)

actually, td i tgh google2 carik idea utk try my luck on puan yanie's latest give away which is gerberas handbouquet. puan yanie of TCP sgt la pemurah semoga die di murahkan rezeki. ini bkn bodek tp ikhlas. well, siapa yg xnk handbouquet free, u tell me? well, fine. an arrogant, rich one sure wont. but owh, im not that sort. lg2 i yg budget "seteng" ni. org nk bagi kite amik la kan? *tp kne la cube nasib dulu. ingat senang2 je org nk bagi?* =P

tp entry ni bkn saje berkisarkan gerberas handbouquet by TCP tu. its actually about my findings yg sgt interesting. before this i dh mark dh utk blog about this handbouquet n since hari ni TCP bukak cite handbouquet so i pun share about this very unique yet very cute handbouquet. check out handbouquet yg dibuat dari kain ni.. arent they just sweeeeeeet?

by our local  filmshortifact






siape yg tgk ni tp xjerit dlm hati mungkin anda ade skit emosi jantan yg mengalir ditubuh. xpe, but dont u think its just super darn cute? byg kan flower gils kite yg pegang bunge2 comel ni.. ahhh.. cam nak tampar2 je kut. agak2 susah xkalo nk DIY sendiri eh? mcm perlu kesabaran dan daya tahan yg kuat je. i know that the material tu bole beli kat daiso je.. ish.. nk buat projek la psni.. =P

but actually i still xbole imagine i sendiri yg kawin pegang bunge ni. for a vintage concept sure ok kut. but mcm i, concept sejati pun xpk lagi mane bole decide. heeee..

but honestly, bunge sgt cuantik n lovely to the max! suke.. sukeee.. sukeeee..!!!

nway, smbil2 tu i terjumpe ni jgak..


ahah! lg photobooth idea!! best nyee.. tp kalo kt mesia ni agak2 budak2, anak2 tetamu ade xyg nk petik2 bunge ni kalo kite buat jd photobooth eh? hope not.. *yikes*

7 comments:

LisaLisut said...

i la kot yg ade emosi jantan tu?hahha.myb sbb dh tanam dlm hati nk fresh flower gak ;p

tp paper flower dais adalah sgt awwwwwwwwwwwwwwwwwwww.kalau la i dpt sponsor kan best/ade duit berkepuk.huhuhu.

fira. said...

hehehe.. tp kan lisa, i pun actually cant see myself holding this flower jln2 pusing hall. rase cam klakar je. nk kawin ke nk main2 ni. maybe i'll go for fresh flowers too. cume xtau lg nk mcmane. =)

Miss Sunshine said...

uniknya handbouquet tu... kalau nak buat kelainan, boleh try handbouquet cmtu kan... comel2!

miey anna said...

sangat comel..n suke juga..mane la nak cari camtu

fira. said...

miss sunshine : cute kan.. =)

miey anna : ade2, u can ask filmshortifact yg i link tu. diorg buat cute sgt..

Alia.A said...

i plg suke gmbr last! :)

tp nk buat kdg2 x snggup sbb risau if ade bdk2 petik ke, koyak ke. aih. nama pun budak kan. what else can we expect.

fira. said...

alia : yes2.. i pon suke sgt. mcm nk buat skrg jgak. hahaha.. tp tu la kan. takut cantik sgt ade budak geram habis dipetik2 kan bunye tu.. =(