Tuesday, June 14, 2011

aku gatal. so what?

i tulis blog ni sbb i nk kasi lupe yg i ni gatal. sgt gatal wooo... doctor kate kne gegate. tgn bintat2. muke pun dh merah. dh xtau ape care lagi nk kasi hilang gatal. kalo xdigaru geli. haih.. tah pape la. dh ke clinic td *xdpt mc pun*. doctor bagi ubat but so far mcm xeffect langsung. makin naik ke leher ade la. punca sbb dari tpt sejuk ke tempat panas. yg ni i have to agree. dr kecik i ade mslh ni. *sigh*. sib baik la aku kawin kt dewan. kalo nk kne berarak kt luar tgh panas tu mahu tegaru2 aku kt situ. well, ade hikmah disebalik setiap kejadian.

gataaaaaaaal... wuuuu...

anyway, i masih concern pasal venue. mcm xde org layan je advertisement i smlm. dh agak dh. well, surat utk pihak dewan lama pun dh ditulis. insyallah kalo xde aral melintang esok i nk kesana urus kan yg mane patut. mudah2an semuanya dipemudahkan tuhan. amin...

memandangkan i pun xtau macamane rupe hall baru so i pun agak gementar sebenarnye. hopefully dewan tu ok je. ade pun i dpt tgk pun hasil csi i yg xseberape ni.


hehe.. senanye xyah share pun xpe kan. bkn nmpk sgt pun. ni pun google yg tolong i. oh well, saje nk kasi tunjuk ade projector screen. skrg dh pandai gatal nk berangan wedding aku nnt ade slide show. tolong la. mule annoying dgn diri sendiri. 

memandangkan hall ni lebih kcik so i xrisau sgt dgn decoration. setakat 500 pax punye capacity senang2 je kak suri bole buat magic dlm ni. hahaha.. masakan tidak, pasal dinding pun aku ngade gatal nk decorate itu ini. so, kalo dh dinding kayu papan je mcm yg kt atas langsung la aku terdiam. reminder utk diri sendiri : awak buat dekat hall biase je. bkn ballroom hotel pun. so, sudah2 la. 

pape pun, yes i sedih nk meninggalkan hall lame. harap2 mereka xkcik hati. isk.. semoga ade la pengganti utk date i tu nnt. yg penting, kami nk duit kami blk!!!

ps. tolong doakan i lagi bole? *kelip2 mate*

5 comments:

elle's laaa~ said...

kesiannye u.. takpe.. takpe... semuge cepat sembuh eh ;))

LisaLisut said...

fira,i igt masa u advertise hall lama tu org hall lama yg cancel kan? so i tot duit depo pulang balik(sebab bukan u yg cancel..diorg yg ngade nk renovate kan?) so they suppose to return back la.lainla if u yg back off.ish..apa nama dewan baru ni?meh i tlg war war kan..huhu

fira. said...

elle : thank u. i pun harap i cepat sembuh. =)

lisa : wahhh.. baiknye hati u.. terharu.. ='). but anyway, mane plak dtg cite renovation ni? mmg i la yg nk back off cz dpt offer hall baru.. isk.. terase jahat plak. =(

Miss Sunshine said...

kena gegata ke? kesiannya.. harap2 cepat sembuh lah ye.. boleh je nak buat slide show.. dulu masa abg i kahwin, ade slide show... masa i kahwin nanti, takdelah kot...

fira. said...

miss sunshine : haah.. =( gatal sgt td mase kt office. alhamdulillah dh sembuh skit. =) kalo ikut hall lame fira pun bole buat jgak but kalo siang xnmpk la. dh la hall tu gune pencahayaan semulajadi. but insyallah kalo dpt gune hall baru, merase la fira ade slide show skit. =)