Monday, June 13, 2011

hi semua

test2.. check 1, 2, 1, 2.. oh.. i sampai dh lupe mcmane care nk tulis blog. hahaha.. i sebenarnye sgt sedih melihat blog yg bersawang ni. mungkin ada hantu dibalik chatbox disebelah.. ohh.. harap tidak.

sebenarnye i super bz dgn kerja yg xberpenghujung. no picture taken sbb aku kan super bz. skrg ni pun boss tgh meeting tu yg nk lepas gian kjap. owh boss, tolong jgn drag saya. saya masih muda, xpunya pengalaman dan passion nk bermeeting sgt. saya lekas penat. *sigh*

anyway, to those yg dtg ke Selangor Lifestyle n Property Expo (SELPEX 2011) di Shah Alam Convention Centre tempoh hari, berbanyak terima kasih saya ucapkan *tetibe selit pasal expo ni. kan dh kate aku byk keje. update blog pun nk tulis psl kje jgak. haiya.. potong saja ketam itu* utk 3hari yg lepas, itu la azab yg terpaksa ditempuh. but alhamdulillah semuanya sudah berlalu. meeting back-2-back lepas event itu pasti. jgn kau tanye knp meja aku gile messy

fathers day pun i xberapa ada mood. but thanks to azam sbb sentiasa bersama. dgn die je aku berani roll eyes, tinggi suara dan bermasam muka. hahaha.. kejam kan. dgn org lain i terpaksa memberi senyuman pellsu. masakan tidak, minggu ni straight berkerja tanpa ada off day. kaki pun bole dikira kematu cz kne berdiri sepanjang hari. tp thanks jugak to su sbb belanja kami mkn lunch sempena birthday wan n fathers day. the restaurant sgt cantik but the food.. bole la buat kenyang. =P

semalam balik kje dgr lagu grenade kt radio. owh, terasa seperti lagu itu ditujukan khas kepada ku. tersentap everytime part "but u wont do the same". well, itu mmg lagu bodoh. harap azam tidak la seperti bruno mars. xpayah terjun dpn keretapi. xpayah masuk peluru kedalam otak. xpayah la.. bukan dpt pahala mati syahid pun. hehehe.. 

hari tu nuffnang sudah memberi email katekan yg i telah diberikan 4tiket percuma utk menonton apa2 movie di tgv. owh, terharunye aku. despite account aku yg RM0.00, diorg bg jgak. susah2 je diorg ni. memandangkan office mereka nun di kl sana, mampos aku nk pgi. lagi2 time office hour. sobs.. mintak2 la dpt pgi atau sesape dpt pgi kan sebelum ia nya burn.. wuuuu... 

nk share jgak fb satu org yg terer membuat hantaran. cantiknye hasil tgn die, smpai tgk byk kali pun xbosan. meet yuana salleh. she's from seremban n im loving her touch. bole buat inspiration ni.




nak tgk byk lg? add la die di fb. saya gerenti anda tidak akan dihampakan. 

anyway, maaf saya gile skit. lapar + pnat + rasa cam nk rebel je nk blk tp xboleh + ngantok + rindu azam + nk mkn ayam. entry kali ni pun tah ape bende tah mengarut byk sgt. mcm2 pun nk cerita. mintak maaf ye.. =P

5 comments:

anaztasias nora aira said...

cantiknya good inspiration :)

amy fahmi said...

patut lame x berupdate. bz upenye. mase lalu kt sacc ritu ade nmpk expo ni. ade u kt dlm upenye. :p

fitria said...

ooh saya sangat memahami anda sebab saya pun super duper bz rite now tp tetap nak jugak lawat blog ari2.. huhu..

LisaLisut said...

eh yuana salleh seremban eh?oo ye la.i penah tye dia.tp...masih tak mampu dgn budget i.huhu takpelah..

i takde ayah dh.so takde smbut father's day ;)

jap.nk tye.cmne nk tau nuffnang ade bg free ticket?huhu...

fira. said...

nora : cantik kan.. nmpk sgt exclusive. kalo la tgn kite sehalus die.. =(

amy : laaa.. asal xmsk? nnt bole jumpe. i bole promote2. hehehe..

fitria : btol2.. dlm pada busy2 tu tetap jengok blog kawan2 kan.. xsah kalo xjenguk. =)

lisa : xpe2, nnt u bole celebrate father's day utk the father of ur child plak.. aww2... nway, nuffnang email kat i kate i dpt ticket tu. die kate die pick randomly je. hehe.. u xberape nk random kut. =P