Tuesday, February 21, 2012

wordless wednesday or bantal hantaran for rent?

im no good on wordless wednesday-ing.. well kalo dh wordless ko nk naip ape jadah nye kan? hahaha.. tp tu pasal la org biase tepek gambar + beberapa patah perkataan ayat saje.. dh wordless la tu..

so, i pun teringin jgak.. (tapi dh masuk 2perenggan) ade aku kesah? jawapan nye aku xkesah.. kuikuikui..

nak bagi cukup syarat, nah tgk ni..


inai dah makin pudar.. cume masih ade skit di ibu jari.. mungkin sbb kuku ibu jari lambat tumbuh. actually masih ade skit dijari2 lain.. tp sgt skit sehingga its even hardly seen.. kuku dh pjg, ni kalo potong lagi ni, lagi la xnmpk.. sobs.. pengantin itu bukan lagi aku.. im no longer pengantin lama apetah lagi pengantin baru.. well, i have some other words that makes me happy now drpd ayat "pengantin" tu..

I AM MARRIED, FAT & PROUD
so, be it!

************************************

btw, i ade something yg nk disewa kan.. well, drpd biar kan ia tidak berperanan ape2, why not sewakan.. tu pun kalo ade yg nk sewa. kalo xsudah nye buat tido je la..


well, i have 9pcs of bantal hantaran yg i buat sendiri.. its fluffy n its in cream color.. its not polisterine n mase i buat ni i sgt passionate..



btw, kalo nk rent dgn alas bwh tu pun bole.. or nk rent yg dulang tu saje pun its fine with me. pape kite bole discuss.. n say if u nk tukar warna lain, im more than happy to re-wrap it sbb i mmg enjoy buat membuat.. if u're interested, just email me [ zafira.a.alias@gmail.com ]

5 comments:

cha said...

huhu i pn sedih tgk inai i dh nk hilang. rasa mcm pengantin baru je lg *gediks*. cantikla hantaran u

choclairissa @ intan marliana said...

wah cantek bantal tu..tp saye dh kawen..haha :)

cik gold said...

cik gold pon hajat nak wat bantal ni...tapi tak wat2 lagi..hehe

fira. said...

cha, thnks mucho.. tu adalah hasil hantaran manusia xbertauliah..

intan : saya pong! hehehe..

cik gold : pls buat.. ia adalah sgt menyeronok kan!

puteriayudehearty said...

salam...bape ye if sewa bntal cream 9 pcs? email me pls inspirasihearty85@yahoo.com

tqvm ;)