Monday, November 14, 2011

weddings on weekend!!

*terfikir sejenak, mungkin kah ada weddings on weekdays?*

happy monday kengkawan... finally free jgak utk i berblog sebentar sambil mengupdate dan mengapload gambar2 terkini koleksi terkumpul hujung minggu yg lalu..

seperti yg dinanti2, 13.11.11 adalah tarikh kombo wedding kawan2 seperjuangan yg masing2 nye mmg gatal nk kawin.. seronok tgk muke sorang2 happy.. ade tu yg malu2 tp tersangat la mahu, ade tu yg langsung xmalu n super excited sgt.. well, xsabar nk merasa ape yg korg rase hari tu tau.. yupp, i bet u know who you are.. congratulations yati n fiena!!!

for the very first time, ahli2 persatuan dtg lengkap berlaki.. aww.. mungkin kite kne sedia kan kumpulan puspanita untuk laki masing2.. too bad suria cant join us.. kalo xmsti lagi riuh.. first kami ke kenduri fiena.. what more can i say, fiena mmg stunning berpasangan plak dgn artis k-pop yg sungguh tercacak rambut nye.. mereka berdua kelihatan sgt la seperti pinang dibelah dua.. jujur dari hati, i dgn azam pun jeles dgn kimia yg mereka ada..



keterjakunan terserlah dgn kekreatifan ayah fiena membuat photobooth..



next, kami shoot ke klang utk berjumpe seorg lagi ahli persatuan yg sungguh gembire dikahwin kan tu..


*linda i curik gambar u.. larikk*

meet yati yg gorgeous.. tips : minum la inner shine..


dekat kenduri yati ni, kitorg jumpe lagi our regular kenduri mates.. fariza n liza.. hehehe.. amik gambar ramai2 dgn pengantin baru la best kan.. ala2 kumpul points gitu..



ok, muke sgt berkilat kan.. azam pun habis lencun! ini adalah kerana hari mase tu panas sbb ptg tu nk ujan.. tah jampi ape la yg yati pakai.. hahaha.. right after kitorg berlepas pulang dr kenduri die, hujan pun turun..

blk, i xstraight kerumah.. makan lagi dgn family kt asiari, sacc mall sempena birthday kaklin.. i dont eat much, cume ratah2 lauk je..



sampai rumah, tilam bilik pengantin i pun sampai.. hahaha.. im blogging on my tilam kawin ni.. nk kne tepuk2 skit kasi azam selesa nnt. hahaha.. 

bilik dh settle skit, i dgn mak mengerjakan doorgifts plak.. hari tu dh beli the chocolates kat jln masjid india.. knp beli chocolate kt masjid india? sbb kt situ chocolate die pelik2 n sedap2.. alang2 nk bg org kan, kasi la yg special2 skit.. 



sudahnye cume dpt seratus lebih jar je.. itu pun sbb bekalan chocolate dh habis.. nmpk gaye, kne la beli lagi lepas ni.. another round to jln masjid india pls!!!

boleh dikatekan, skrg ni every weekends sibuk.. weee.. itu bermakna dh xlama lagi la i nk kawin.. check ticker jap jom..


gulp.. only 39 more days to go.. ayuh usaha lebih keras!!!


8 comments:

choclairissa @ intan said...

canteknye doorgift u dear...all the best..sempat tu siapkan... :)

.:shura shushi:. said...

Nak dekat dah..! dup dap dup dap =)

LisaLisut said...

2brides strike from the list.next is PSL and you! weehoo!

Cik Zimie said...

like your doorgift.penutup ke cover tu niceeee sgt:)

Renee Meow said...

chanteknye fiena n yati... :) after dis is u n lienda..weee..pls be excited..! n btw ur jar doorgift tu sho cute..! :D

anaztasias nora aira said...

so sweet dorang !!! doorgift u pun cantik :)

Adawiyah A.Halim said...

comel nye doorgift!!! xtipu k...ska =)

Kisah Hati said...

you, coklat tu kat masjid india beli dekat mana ye?