Monday, February 28, 2011

kejayaan!

 
its monday n as usual kerja menimbun hingga tatau mane yg nk dibuat dulu n mane yg nk dibuat kemudian. meeting by meeting n skrg masih kt office pun sbb nk tggu boss habis meeting. sobs.. but u know what, sbb boss meeting jgak la i managed to print my borang kursus kahwin!!! weee.. macam nk ketawa keriangan je walaupun i sorg2 dlm chamber chomel walau kecil milik hamba ni. dah berkurun dan berabad dan bermasihi dh kate nk download n print tp xbuat2 pun. at last baru berjaya. rase mcm xsabar nk isi pun ade. tp lek lu.. skali tetibe boss masuk n die ckp "hah! buat ape tu" mati keras aku kt sini gak. so.. lek2 jap eh. isi kat rumah la nnt skali dgn azam (ayat tenangkan diri sendiri) tp nnt kompom kat rumah conquer isi sendiri sorg2. almaklum, tamak..

well, kalo tgk kat sini we have to choose the dates. kalo based on their website, for shah alam area, this march the first week dh penuh. the rest tu ok je xckp pape. thinking of slot it in hujung bulan ni. but im not sure when to submit this form. kalo ikut kat sini die kate submit a week early. tp mcmane nk tau status date tu if dh penuh ke blom. hurm.. baik aku call ustazah ni tanye die je. tp, bile plak la aku nk buat tu.? (sesi dialog bersama diri sendiri) so, if korg yg mane dh ade experience tu sudi2 la share dgn saye ye.. bantu2 la junior chomel mcm saye *mate kelip2*

im the type yg kalo tgh buat tu better finish it all. or else mmg susah la nk sambung buat bnde tu blk. so, in this case tu yg excited nk isi borang skrg n rase nk fax borang ni esok jgak. tp esok ade PC. kalo i blk lambat cmni gak mungkin la bole curik2 fax. hehehe.. nk buat terang2 malu skit. tah pape la.. pk2 blk, sungguh pjg celoteh walau entry ni senanye cume nk bgtau pasal dh print borang kursus nikah. baru PRINT eh.. BARU PRINT dh megah mcm ni. hehehe.. sowi la.. ai excited uols.. excited nk palang lagi satu bende dlm list. sib baik la print borang xtermasuk dlm list. kalo xdgn senang dan gembira smbil mlm tdo lena nye menggaris my list. tehehe...

4 comments:

anaztasias nora aira said...

eh kursus kawen ada borang ek? selalu book pakai hp jek hehe ke i salah faham hehe :)

fira. said...

owh.. pakai sms je pun bole? erm.. mayb tu yg i biase tgk kt paper tu kut. but i ni amik dgn jais terus. malas nk pilih2. =)

fitria said...

i dulu buat dekat masjid negara.. rase mcm xpayah isi form.. mcm terus kol je book name.. err xingt lak sbb dah lame..

fira. said...

owh.. yeke? fitria? dat easy? hurm.. xtau la if dats the procedure of jawi. i dpt tau pasal borang ni pun dari i check website jais. tatau plak i punye yg mcm terpaling complicated of all. huhu..