Monday, February 18, 2013

independent mom

hi everyone, i am an independent mom. not yet a super mom tp cume sekadar mak yg single to raise her daughter without the assistant of her husband. i've been living 11days and 12nites without husband. tidak la selama mereka2 yg on LDR tp its long enough for me.

alhamdulillah, suami dpt rezeki utk ke tanah suci. i feel so happy for him. although die just pergi dgn family die (his parent n sisters, all 7 of them) without me n dian, i rase mcm berbaloi effort mereka sekeluarga dlm mencari rezeki selama ni. im grateful to know that they choose to go to the holy land instead of europe. im grateful mereka xlalai n xlupa dari mana asal rezeki mereka. syukur, sesyukur syukur syukur. hehehe.. insyallah husband kate kalo ade rezeki lagi n dian pon dh besar, die nak bawak kitorg plak utk kesana. yupp, our little family. semoga allah makbul kan doa nya n kabul kan pencarian rezeki kami. ameen..

sepemergian husband kesana, i stay with my mom. i owe my mom alot for helping me out most of the time. managing life with baby adalah susah. mcmane la kalau sorg2 kan.. tp i bertuah sbb mak adalah yg terbaikkk.. i sleep with her every nite. pagi2 i akan memacu kereta suami utk ke tempat kerja. mak will hold dian for me everytime i need my me time. syukur, dian pon xcranky. we occupied most of the days with family activities, like we went to my grandma's house in pj n sleep over for couple of nites, thank god there was a kenduri to attend n my days at the office were also pretty occupied n productive. 

communication with husband while he's at mekah was easy peasy. his hotel lengkap berwi-fi so we just video called each other bile rase rindu (n im the happiest wife bile he do most of the video calls) but the moment he left mekah for medina, our communication mcm susah skit. he only get to call me using his arab number. bayangkan la perasaan i everytime phone ring sambil number yg appear tu adalah international number yg pjg. melompat ok! but still, xpuas bile call biase2 saje. technical problem mcm conversation delay, suara pelahan tu membuat kan ku geram. i can feel that my husband is so far away. so we sms each other kalo nk ckp or update ape2 yg important. *sad*

about dian, so far she's ok. im glad she is. cume the nite azam nk ke medina tu dian mcm cranky skit. rupe2 nye bile husband call pagi tu to let me know that he've arrived, die ckp the whole nite die teringat kan dian. so, no wonder she's cranky too.. i feel so sad for both of them. i mean, thinking of their connection, mcm syahdu sgt. dah la kat medina husband kate tgh musim sejuk n he's feeling feverish. awww... poor my big baby.

ape2 pon, i rase mcm pemergian husband ni is a good exercise for us. ye la, slame ni xpnah berpisah. so bile jauh skit masing2 pon saling rindu each other. then, baru la terase mcm dihargai n disayangi. ohhh.. i feel like crying. now i know i've met my real true love. n kalau ditanye whether i nk berpisah lagi ke x, the answer will definitely be no walaupun semua nya berjalan lancar je spjg ketiadaan die.

n today, i cant wait to have him back. esok, i akan sambut die di KLIA. its gonna b an awkward moment i rase. but a happy moment, im sure..


dian : "ayah, dont leave me!!!"

me n dian's #1 hero.. *miss u much*

2 comments:

cha said...

i tak dt bygkan camne kalau pjj dgn husband yg skrg ni dia balik lambat pun i dh rendu giler huhu

husband u pg sane utk ibadah kn so its goodla :)

Munnafendy said...

seronoknya ada peluang ke sana...dian mcm tau2 je kena tinggal..hehe