Saturday, May 28, 2016

Barang-barang baby dan anak-anak pada harga berpatutan!

Hi semua!

Pagi ni saja nk shara/promote my new business venture. Kalau ada yang tgh expecting tu atau yg ada anak-anak kecik termasuk blog kecik ni, sila lah luangkan sedikit masa follow instagram @mombaby.republic  kat situ ada jual macam2! dari baju, sampai ke selimut, sampai ke bag, sampai ke cloth diaper, permainan, semua ada..

Actually memula beli untuk pakai sendiri je. Tapi maklum la, bile ada anak2 kecik ni excited skit nak cari itu ini untuk keperluan anak2. last2 fikir, hurmmm.. baik jual je la skali alang2. sbb barang-barang baby and budak2 ni mmg byk jenis. kadang2, xsemua kita perlu beli walaupun hati bekenan sangat.So, dari situ la tercetusnya permulaan meniaga barang-barang keperluan baby dan barang-barang kanak-kanak secara online.

Alhamdulillah baru 3-4bulan buat business ni secara serious, dah banyak business ni bantu nak-nak keadaan sekarang yang economy xberapa bagus ni. July ni pulak kitorg nak pgi travel satu family. so duit untung business ni boleh la pakai buat belanja nanti. 

Jangan risau ye, insyallah harga kat IG ni antara yang termurah kat pasaran. Harga murah tu pun sebab fikir diri sendiri kalau jadi pembeli sanggup spend harga mcmana masa membeli tu. tak amik untung byk pun sbb business ni sekadar untuk buat duit jajan2 dan suka2. Yet pada masa yang sama, kualiti insyallah terjamin sbb mcm ckp td la, aku letak kan diri sendiri as pembeli. 

Sampai hujung bulan ni ada promosi beli 4 tshirt pada harga RM70 sahaja termasuk postage. Insyallah, setiap bulan kitorg nak try buat special promo supaya dapat bagi special value untuk our dearest customer.







Eh byk la kalo nak tepek semua. kalau nak tgk follow je IG tu ye.. Diaper bag tu semurah RM45. Swaddle pulak RM27 je. Kasut RM20 pun ada. Baju budak-budak, cantik2!!!

Jemput follow ye.. =)

1 comment:

orked violet @ SYA said...

comel

sya sejak jadik mak2 nih, ig penoh feed dari sellers barang baby. hehe