Wednesday, June 4, 2014

study mode - ON!!!

last saturday i've attended the first session for my study program. blom pon masuk class cume attend the introduction briefing by the university. perasaan mase 1st step into the learning centre was overwhelming sesangat. mcm.. hurmm.. best gak tgk classroom2 yg ade. xsabar! the only thing yg buat aku rase mcm xsanggup nak hadapi ialah kerusi nya. alahai.. bontot tua ni dh mcm xtertanggung dah rasenye nak duduk kat kerusi kelas yg keras utk satu jangka masa yg lame. mase session last week tu, habis je session husband amik and i felt so heavenly seating on his car seat. mcm.. wahhhhh.. empuk nye kusyen kerusi kete triton!!!!

mase dgr briefing aku xla focus sgt. asik la imagine cemane la duduk dgr syarahan. i hope i can focus mase class nnt. class will be on fortnightly basis. so harap semangat skrg ni akan berjaya diteruskan hingga ke hujung kursus. jgn kang berkubur ditgh2 jln.

persiapan nak jd student ni so far biase2 je. aku xde laptop lg. ingat nnt nk beli sebijik. awal2 dh chop nk beli kaler merah. td buang masa kat tesco mase lunch. rambang mata tgk stationeries!!!! sudah nye cume beli set pen, pensel and pemadam je. ohhh.. and sebuah folder. al-maklum, skrg musim catuan duit. kan ke minggu dpn nak gi bercuti.. kuikuikui..

skrg ni aku ade byk sgt bende dlm kepala. tp xde pon yg penting2. sekadar memberat kan ram kepala otak je. pokok nya, aku ngak sabar kok mau minggu depan. ahad ni, kelas. kames nya ya udah bercuti.. xsabar!!!!!

foot note : ape bende la entry kali ni. xde arah tuju langsung. lantok la situ. bai..

1 comment:

Rose Azadir said...

Salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya, http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer