Thursday, October 6, 2011

progress minggu ini - HIV test CHECK!!!

HIV test


hi korg!!! yes2.. cube tgk kertas karbon biru diatas.. haah.. itu la pengesahan nye.. i dgn azam dh selamat buat HIV test isnin lepas.. selepas hampir 2minggu tunggu utk smpai ke hari appointment.. i xamik cuti pun.. just amik sleep time je dari office hour.. cuak bile hari jumaat bos2 kate nk buat meeting petang isnin... owh, mmg panjang lebar la ulasan diberikan. mujur meeting pun kemudiannye dipostponed n i pun dgn girang ke KK sec7, shah alam.

smpai klinik dlm pkul 2.45pm. since dh byk baca pasal experience b2b buat HIV test kt KK shah alam, i masuk2 je terus carik tangga. tu dia tulis tampal yg borang HIV kne amik kt atas.. hehehe... mcm pro dh naik sendiri xpayah tanye org.. smpai kaunter, bagi ic number azam n org tu bg 2borang utk diisi.. pang pung pang pung, tunggu giliran sume, maka terhasil la kertas 2keping kt atas tu..

time tunggu giliran nk register n bayar..

our lucky numbers. (lucky ke?)

since meeting pun xjadi pade hari tu, i pun lengah2 la skit nk balik office tu.. singgah ke sec2 utk bind kan project i yg sgt hangat2 taik ayam dibuat ni.. skrg tinggal nk buar cover but since xde idea, terbengkalai sementara...


cube teka apakah disebalik cover hitam ni...

jeng

jeng

jeng

*

*

*

*

op op

cube teka lagi

*

*

*

*

tadaaaaa!!!



guest book i dh selamat tercantum!!! tinggal buat cover je.. nk tunggu idea mari plak.. hihihi.. puas hati tgk hasil tgn sendiri.. nt bile dh siap cover msti lagi seronok kan? ok, weekend ni nk work on cover.. ayuh2!!! 

=D

4 comments:

Renee Meow said...

rase senang hati bila important thingys mcm ni settle kan?? hehe.. perasaan tu xleh nak explain.. ;p

as for ur guestbook, sgt2 nice okeh..im sure u bleh buat cover yg cool giler..cant wait! :D

e k i n ♥ y u s r i said...

good luck men'diy'
hehehe

fira. said...

renee : kan kan kan.. cam nk gi kawin cpt je rase.. *padahal bile tgk ticker, menggigil..* my guest book tu i still cant decide nk buat cover cane.. byk sgt idea.. xtau mane satu yg best.. -_-"

ekin : terima kasih! =D

nida-razak said...

yess..setel da hiv test..hehe..xlama lg boley kawin..hehe..btw fira, guestbook tu u diy eh..cantek...