Wednesday, July 13, 2011

hantu bag

korg pnah xkne sampuk dgn hantu bag? i pnah.. even skrg ni pun tgh ketersampukan. isk.. mlm tdo xlena, mkn perut xkenyang.. semata2 sbb i angau kan bag coach yg sebijik ni..

tu la, kutuk coach lagi. i dulu ckp die brand petaling street la. ape laa. skrg dh sendiri gian. gigih ni mencari online blogshop yg ade jual tp tgk sume xde. kalo nk kne pre-order. gua cuak beb pre-order2 ni. tp yg psti harga die dh cukup buat kan aku kachiwa.. isk..


tgk la bag tu.. die panggil i. isk.. sadisnye.. nk mintak azam.. erm.. takut. bli sendiri plak nnt xpasal2 kne azan plak kt telinga. ye la, ribu riban kut. sabo je la. alahai.. cair tgk print die. color die pun.. *eh, warna die cm warna blog i plak*

tgk lg.. tgk lg..


nk try jack azam la kut die nk bg share ke bli bag ni.. huhuhu.. tolong la pls.. pls.. i dh kesawan-an dh ni.. tolong!!!

9 comments:

UyaRayza said...

heheeh funny la u nie...cantik begnye hehehe

Hunny Kitty said...

nice bag... :) ..ai mmg hantu bag..tapi dah cube memberhentikan sikap tu

fitria said...

smart la.. boleh sling ek yg kecik sikt tu.. try la jack die.. kenyit2 mate sikit.. ngeee...

Ms. Fiena said...

yanggg. aah la kaler die cam blog uuu. hahaha

Renee Meow said...

beli yg fake punye sudey kat uptown.. ngeee.. *larik* ;p

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

"cikkin" said...

haa..tu laa..sape suro tgk..kan da kesampukan..hehe..pejam mate klik je buy..if da tak boleh tahan sgt laa..
hehehe...=)

Miss Sunshine said...

kene panggil dukun yang boleh ubatkan kesampukan fira ni... dukun duit boleh tolong kot... hahaha.. ^_^
ape lagi guna ayat power nak pujuk azam tu.... cuba try test, mane tau dapat..

Linda Yusoff said...

haritu teringin gak sebijik..tgk harga ribu..mintak kat tunang. dapat!
tp after that mcm kesian pulak dkt dia... penat cari duit..i sedap2 mintak.. haha

Syima Syaz said...

beli kat blog...kat sana blh dapat murah sikit...
http://princessvictoriastylo.blogspot.com/

tak pernah beli kat blog tapi dah usha dah